tiistai 3. marraskuuta 2009

OSAKA, OSA 3

No huhhuh.

Meni siinä sitten puoltoista viikkoa että toipui reissusta sen verran että saa blogille päivitystä. Mulla on nilkka edelleen vähän ohi-sektorissa, joten meni loppureissu oikeestaan kameroiden takana. Sakke otti haltuun koko matkan ja muut kärsi enemmän tai vähemmän jostain fyysisestä tai henkisestä vajaudesta. Videoklippiä on edelleen tulossa kunhan faija-Valli saa edittikoneensa tulille ja tarpeeksi luppoaikaa sen näppäilemiseen. Tässä pieni fotoreportaasi ensihätään.

Sakke flipauttaa. Busenitz flipautti ton reilin yli flätiltä, ei mahdu tajuntaan.

Ylivallin viihteellinen caveman säkkipimeässä salaman sokaisemana. Olis ollut tällä spotilla ehkä täydellisin tätä jonkin verran isompi reili, mut ylhäällä ja alhaalla on tässäkin näkyvää näppylälaattaa. Piikkausvehkeet messiin ens kerralla...

Cola Shocked!!

Japanissa oltiin, for realz! Aste old timers ja random temppeli.

Kirin on tunnetusti urheilijan paras ystävä... ja lääke
Kirinin
aiheuttamaan olotilaan.


Mites tää foto?! Valokuva-automaatti session jälkeen peruskysymys: ootteko te joku bändi? Hell yeah! Paikalliset tytöt koristelivat automaatin tuotoksen.

Reissu oli melkonen, vaikka ei tosin niin tuottelias kuin olis voinut olla. Mut onhan se kumma jos ei ole kivaa kun "nuoret" miehet pääsee maailmalle. Ens kerralla sit liikkeellä paremmalla tuurilla, ja ehkä vähemmän randomilla. Valdemos, miten sen videon laita?

-Juhani

1 kommentti:

ylivalli kirjoitti...

toimitusjohtaja! ei o vielä kerenny tekee, matskut on kyl jo koneella :)